Home Nieuws Elders in het land werd Joël Drommel afgetest op het mentale vlak

Elders in het land werd Joël Drommel afgetest op het mentale vlak

4059
0

Doelman Joël Drommel kende een aantal turbulente dagen na de wedstrijd FC Twente – PSV.

De doelman wordt enigszins verguisd door media en fans maar zal toch de rug moeten rechten de komende weken want er staat veel op het spel voor PSV. De conclusie van de verschillende analisten en journalisten is dat er bij Drommel op het mentale vlak ook nog wel wat verbeterpunten zijn. Het mentale aspect zou tevens de reden zijn geweest dat concurrent Ajax vorig seizoen niet door pakte voor Drommel.

Drommel tekende in het voorjaar van 2021 na wekenlange onderhandelingen met FC Twente, die Drommel als topdoelman wisten aan te duiden. Vooralsnog is daar nog weinig van gebleken. Ajax zou in het voorjaar van 2021 afgehaakt zijn voor Drommel, zegt journalist Mike Verweij in de Kick-Off Voetbalpodcast van De Telegraaf. “We hadden het er toevallig nog over bij Ajax. De week voordat hij naar PSV ging, heeft Drommel zelf nog gevraagd of Ajax geen belangstelling had. Maar Ajax heeft hem echt op het mentale deel afgetest”, aldus de goed ingevoerde journalist.

Verweij denkt ook inside information te hebben over hoe de PSV directie tegen de recente wissel Mvogo voor Drommel aankeek. “Ook omdat Drommel nog langer onder contract staat. Volgens mij was het ook wel de clubleiding die zich daar een beetje mee bemoeide”, aldus Verweij. De toekomst van Mvogo ligt zeker niet in Eindhoven, waar de toekomst van Drommel dat waarschijnlijk wel ligt. Maandag werd duidelijk dat PSV volgend seizoen twee nieuwe keepers willen halen.


Vorig artikelCarlos Vinícius zet zinnen op samenwerking met van Nistelrooij: ‘Hij is een bijzondere sportman’
Volgend artikelWil van Nistelrooij toch door met Maxi Romero? ‘Hij heeft enorme veerkracht’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in