Home Nieuws El Mundo Deportivo: Ronald Koeman bespreekt transfer Donyell Malen

El Mundo Deportivo: Ronald Koeman bespreekt transfer Donyell Malen

4961
0

Speelt Donyell Malen komend seizoen nog bij PSV of kunnen de grotere clubs in Europa de spits eigenlijk niet betalen?

Dat laatste geldt in ieder geval voor FC Barcelona, dat eigenlijk geen stuiver in kas heeft om iets te doen op de transfermarkt deze zomer. In Barcelona gaat men nog steeds voor de komst van de bijna transfervrije Memhis Depay maar er wordt ook gesproken over alternatieven.


Het is eigenlijk tegenstrijdig want als Memphis Depay niet haalbaar zou zijn, dan is Donyell Malen feitelijk geheel niet haalbaar voor de bijna failliete club van Ronald Koeman.

Volgens het Spaanse El Mundo Deportivo is Donyell Malen in ieder geval weer beeld bij Barcelona. De spits staat al langer op lijstjes bij Barcelona en El Mundo Deportivo maakte al vaker melding van op handen zijnde interesse in de spits van PSV.

Malen zou een optie zijn mocht Memphis Depay niet haalbaar lijken, stelt de doorgaans serieuze krant. Vooral Ronald Koeman zou enthousiast over de mogelijke komst van Malen zijn en intern al hebben gesproken over de kwaliteiten van de aanvaller. Volgens het medium zal de transfersom echter een probleem vormen.


Facebook Comments