Home Nieuws El Ghazi verwacht veel van PSV in Amsterdam: ‘Ajax is zeker kwestbaar’

El Ghazi verwacht veel van PSV in Amsterdam: ‘Ajax is zeker kwestbaar’

676
0

Anwar El Ghazi heeft alle vertrouwen in de wedstrijd van aanstaande zondagmiddag in de Johan Cruijff Arena.

De aanvaller beseft dat de wedstrijd in Noorwegen de hoogste prioriteit verdient maar de aanvaller c.q. buitenspeler kan niet wachten op de concurrent uit Amsterdam pijn te gaan doen. El Ghazi ziet dat PSV fitter en fitter wordt en dat ploeg ook sterker geworden is afgelopen weken. De Amsterdammer denkt dat PSV Ajax flink pijn kan doen. ‘Ajax is zeker kwetsbaar’, zag de aanvaller afgelopen weken.

‘Het gaat goed. Ik krijg steeds meer ritme, word fitter en sterker. Ik ben op de goede weg’, zegt een weer steeds fitter worden El Ghazi in gesprek met ESPN. Hij bevestigde wat tijd nodig te hebben gehad. ‘Ik heb een jaar stilgezeten. Ik ben ook wel eens geblesseerd geweest, maar wist niet dat dit zo erg zou zijn. Mentaal was het anders, want ik was fit, maar de trainers zagen het een jaar lang niet in me zitten.’

Zijn geduld werd op de proef gesteld, terwijl de twijfels kwamen. ‘Het ging in mijn hoofd zitten. Ik ging me afvragen of ik het nog wel kon. Je gaat twijfelen. Wat je dan moet doen is vooral keihard blijven trainen. Nu ben ik blij dat ik hier weer mag voetballen. Het is nog niet allemaal top, maar ik ben nu wel belangrijk met doelpunten.’

Bij PSV heeft El Ghazi te maken met een stevige concurrentiestrijd. ‘Concurrentie heb je altijd. Zeker bij een topclub als PSV. Dat hoort er gewoon bij. We hebben heel veel goede spelers, dus het is zeker vechten voor je plek. Dat moet sowieso altijd. Of ik een favoriete positie heb? Ik heb een jaar niet gespeeld. Waar de trainer mij opstelt, maakt me niets uit.’


Vorig artikelPSV wacht maandag 7 november een loting tegen werkgever Ihattaren, FC Barcelona, Sevilla of Sporting
Volgend artikel‘PSV is nu sterker dan Ajax’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in