Home Nieuws Eindhovens Dagblad weet: Het contact met Wijnaldum is daar, maar een akkoord...

Eindhovens Dagblad weet: Het contact met Wijnaldum is daar, maar een akkoord is ver weg

1155
0

Het Eindhovens Dagblad gaat in op de geruchten dat PSV Wijnaldum naar Eindhoven terug wil halen maar de krant is terughoudend als het over de terugkeer van de PSG middenvelder naar PSV gaat.

Terughoudendheid is bij de PSV watcher van dienst, Rik Elfrink, iets wat we vaker zien. De PSV journalist wist enkele weken geleden ook te melden dat een transfer van Xavi Simons naar PSV vrijwel ondenkbaar was en hield zijn volgers steeds de worden ‘niet realistisch’ voor. We kennen de afloop van die geruchten inmiddels.

Rond Wijnaldum zien we momenteel hetzelfde. PSV heeft interesse maar her en der klinken de woorden ‘onmogelijk’, ‘ondenkbaar’, ‘niet realistisch’. In de wereld van Marcel Brands zijn zulke zaken juist niet ondenkbaar en de kans dat Brands ons allen gaat verrassen komende weken is juist zeer realistisch.

Technisch directeur John de Jong bevestigde al dat PSV verregaande interesse heeft om de publieklieveling terug te halen. ‘Het is afwachten of er later deze transferperiode nog een gaatje ontstaat waardoor een overgang mogelijk is’, klinkt het. Het salaris van Wijnaldum in Parijs is duidelijk een brug te ver voor PSV maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit in ‘WK jaar 2022’.


Vorig artikelDe ambitities zijn duidelijk: ‘Willen gat met Ajax niet kleiner maken, we willen er overheen’
Volgend artikelDe selectie zou ver rond zijn maar Engelse media melden concrete interesse PSV in Liverpool verdediger

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in