Home Nieuws Eindhovens Dagblad: Veertig miljoen euro is niet genoeg voor Cody Gakpo

Eindhovens Dagblad: Veertig miljoen euro is niet genoeg voor Cody Gakpo

2699
0

Mits fit en mits nog steeds speler van PSV, kan Cody Gakpo komend seizoen een hoofdrolspeler voor de club worden. Hoe gaat de toekomst van Cody Gakpo eruit zien en wanneer valt er een besluit?

Als het aan PSV en Ruud van Nistelrooij ligt, gaat PSV met Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré de wedstrijden tegen Ajax en AS Monaco in. PSV gaat volgens het Eindhovens Dagblad niet meewerken aan transfers, zolang plaatsing voor het miljardenbal nog een mogelijkheid is.

De regionale krant meldt dat PSV geen genoegen neemt met veertig miljoen euro voor Cody Gakpo. De situatie rond Gakpo is inmiddels duidelijk want de buitenspeler twijfelt nog steeds over zijn toekomst. PSV lijkt voor Sangaré een nieuw contract in de maak te hebben. Hoe zien de komende weken eruit? Mocht er voor het Champions League-tweeluik met AS Monaco alsnog beweging ontstaan, dan is het allesbehalve vanzelfsprekend dat PSV meewerkt, denkt de regionale krant te weten over de te varen koers van de club. ‘De club wil dus met Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré kwalificatie voor het hoofdtoernooi van de UEFA zien af te dwingen.’

Cody Gakpo is hard op weg naar volledige fitheid maar ontbrak in de oefenwedstrijden tegen Villarreal en FC Eindhoven. De wedstrijden tegen AS Monaco lijken gen probleem te zijn voor Gakpo. Ibrahim Sangaré speelde zaterdag één helft tegen Villarreal en dinsdag zestig minuten tegen FC Eindhoven.


Vorig artikelGeen schade Philips Stadion na brand Oosttribune
Volgend artikelRuud van Nistelrooij geniet van optreden en ‘hoogtepunten’ aanstormend toptalent Ismael Saibari:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in