Home Nieuws Eindhovens Dagblad: PSV zoekt minimaal één winterversterking en oriënteert zich in het...

Eindhovens Dagblad: PSV zoekt minimaal één winterversterking en oriënteert zich in het buitenland

1785
0

PSV kent een onrustige voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Het gonst inmiddels van de geruchten rondom nieuwe spelers.

Het winterse trainingskamp werd tijdig afgeblazen naast het nieuws rond Davy Pröpper en Andre Ramalho. PSV wenst in ieder geval door te pakken op de transfermarkt om de selectie op peil te houden. De club is dus per direct op zoek naar minimaal één versterking. Zo meldt het Eindhovens Dagblad.

De blessure van André Ramalho dient spoedig te worden opgevangen. Ramalho is immers geopereerd aan zijn enkel en staat maanden buitenspel. PSV is op zoek naar een vervanger ‘die past binnen de plannen voor de korte en lange termijn’, schrijft het Eindhovens Dagblad. John de Jong en PSV lijken van plan om iemand tot het einde van het seizoen te huren, al staan alle opties open, zo weet de regionale krant te melden.

PSV werd vrijdag in verband gebracht met Vitesse-spelers Riechedly Bazoer en Danilho Doekhi maar zijn vooralsnog niet de beste opties klinkt het. En dus lijkt John de Jong de pijlen te richten op het buitenland. PSV heeft geld te besteden en zou ‘enkele miljoenen’ hebben om een speler te huren of kopen. Armando Obispo en Jordan Teze zijn prima alternatieven voor zowel de korte als lange termijn maar toch zal PSV de komende dagen en weken beslissingen moeten gaan nemen op de transfermarkt.


Facebook Comments Box