Home Nieuws Eindhovens Dagblad bevestigt interesse PSV in doelman Yvon Mvogo

Eindhovens Dagblad bevestigt interesse PSV in doelman Yvon Mvogo

700
0

Gaat het er dan toch van komen: een andere doelman onder de lat dan Lars Unnerstall of Jeroen Zoet?

Hoewel PSV met Jeroen Zoet, Lars Unnerstall, Hidde Jurjus en Maxime Delanghe ruim in de keepers zit, zouden PSV en Roger Schmidt openstaan voor de komst van een doelman die in balbezit mee kan voetballen.

Op dat vlak lijkt Schmidt genoeg gezien te hebben van Unnerstall en Zoet. In de zoektocht naar zo’n doelman zou PSV Wel degelijk zijn uitgekomen bij Yvon Mvogo van RB Leipzig.

De 26-jarige Zwitser, tweevoudig international, is tweede doelman bij de Bundesliga-club. Het contract van Mvogo loopt over een jaar af, maar desondanks is het zeer de vraag of PSV een transfersom en het salaris van de keeper kan betalen.

Een huurovereenkomst lijkt reëler te zijn, maar dan zal Leipzig zijn contract eerst moeten verlengen. Het lijkt in ieder geval met de dag realistischer te worden. Het Eindhovens Dagblad maakt ook melding van de belangstelling van PSV in doelman Yvon Mvogo.

Er is geïnformeerd naar zijn komst, zo luidt de boodschap. De international van Zwitserland zou gehuurd moeten worden, maar de vraag is of dit allemaal nuttig en realistisch te noemen is.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here