Home Nieuws Eindhovens Dagblad bevestigt: Braziliaanse aanvaller Savinho wil naar PSV

Eindhovens Dagblad bevestigt: Braziliaanse aanvaller Savinho wil naar PSV

4098
0

Het nieuws rond het Braziliaanse talent Savinho wordt ook door de media in Nederland bevestigt.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat de speler zelf ook de zinnen heeft gezet op een transfer naar PSV. De snelle aanavaller van Atlético Mineiro wil heel graag naar Eindhoven en PSV, om zich daar aan te sluiten bij de andere Braziliaanse spelers. PSV haakt er op in en hoopt snel de aanvaller beschikbaar te hebben.

Savinho zou meteen moeten aansluiten bij de eerste trainingen van het eerste elftal, in plaats van bij Jong PSV. PSV gaat voor een huurdeal met de City Football Group, maar de deal is nog niet rond weet de regionale krant te melden. De geluiden uit Brazilie zijn dat de deal nagenoeg rond zou zijn maar dat weerspreekt het Eindhovens Dagblad. Volgens Braziliaanse media heeft PSV de voorkeur van de speler zelf waar het Franse Troyes als onderdeel van de City groep ook in beeld is.

Savinho is nog maar achttien jaar oud maar heeft inmiddels dertig officiële duels voor Atlético Mineiro gespeeld. Onlangs maakte hij in de Copa Libertadores tegen Independiente del Valle zijn eerste doelpunt voor de Braziliaanse club.


Vorig artikelBraziliaanse media: Transfer voor PSV, Savinho op korte termijn naar Eindhoven
Volgend artikelPachuca trainer tegenover Mexicaanse media: PSV wil Kevin Álvarez

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in