Home Nieuws Ajax watcher VI: ‘Eindhoven voetbalhoofdstad van Nederland’

Ajax watcher VI: ‘Eindhoven voetbalhoofdstad van Nederland’

113
0

UPDATE: VI Ajax watcher Freek Jansen heeft ondertussen in een korte reactie op de uitzending van sportforum over Mark van Bommel en Erik ten Hag het volgende aan PSV Inside laten weten:

‘Ik zie berichten voorbijkomen waarin selectief iets is gepakt uit het NOS Sportforum van gisteren’, zegt Freek Jansen tegen PSV Inside naar aanleiding van het artikel over de kwaliteiten van Mark van Bommel en Erik te Hag.


‘De weergave klopt niet. Ik heb aangegeven dat ik geniet van Van Bommel, het heel knap vind hoe snel hij PSV naar zijn hand zet, aanvallender laat spelen, met top resultaten en dat hij een toekomstig top trainer is. Daarbij merkte ik wel op dat het nog heel vroeg is om nu al conclusies te trekken. De aard van een trainer wordt vooral goed zichtbaar bij tegenslag. Op de stelling Ten Hag vs Van Bommel heb ik aangegeven dat Ten Hag die tegenslag al heeft ervaren en je dus ook weet hoe hij daarop reageert. En bij Utrecht heeft hij in het verleden wel iets neergezet. Dat is alles. Een vergelijking is niet te doen, onzinnig ook, maar de stelling was: van Bommel is een betere trainer dan Ten Hag. Dat sprak ik tegen, omdat het simpelweg niet te oordelen is. Overigens ging het ook over de voetbalhoofdstad Eindhoven en gezien het recente verleden deze eeuw is dat meer dan terecht. Dit is mijn mening en zo heb ik het gisteren ook verkondigd. Dat is dus iets anders dan zoals het er nu staat’, aldus Freek Jansen naar aanleiding van het artikel over Mark van Bommel en Erik ten Hag.


Facebook Comments