Home Nieuws ‘Eindhoven is een thuis voor me’

‘Eindhoven is een thuis voor me’

8
0

Arjen Robben was de PSV fans in München erg dankbaar voor het warme gebaar tijdens en na afloop van de wedstrijd in de Allianz arena. Robben maakt zich op voor een nieuwe ontmoeting met de PSV fans. De Groninger is gevoelig voor de warme ontvangst en deelde zijn ervaring eerder al met doelman Neuer, die tevens zijn waardering voor de reactie van de PSV fans uitriep.

,,We moeten gewoon winnen, we willen eerste worden in de groep. Ik verheug me op de wedstrijd. Eindhoven is een beetje een thuis voor me. Bij PSV heb ik twee geweldige jaren gehad, die belangrijk zijn geweest voor het vervolg van mijn loopbaan. Ik kom steeds beter in mijn spel. Fit blijven, gezond blijven, dan komt het ritme vanzelf terug. En de derde stap is dan misschien wel een nieuw contract.” Voorzitter Karl-Heinz Rummenigge zei na de wedstrijd tegen Augsburg: ,,We weten heel goed wat we aan Arjen Robben en onze andere spelers hebben.” Ook vader en zaakwaarnemer Hans Robben, ziet een langer verblijf in München wel zitten.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here