Home Nieuws Eerste training onder Roger Schmidt nadert: mogelijk loten om erbij te zijn

Eerste training onder Roger Schmidt nadert: mogelijk loten om erbij te zijn

760
0

Het nieuwe seizoen nadert met rasse schreden en dat betekent dat de eerste training gepland staat.

Wat betekent dat voor de toegang tot de Herdgang want de regelgeving zal door de Corona perikelen anders zijn dan andere jaren.

De eerste training onder de nieuwe trainer Roger Schmidt is daarom deels toegankelijk gemaakt door de club. Een beperkt aantal supporters kan zich aanmelden om er volgende week maandag bij te zijn op De Herdgang, wanneer de alom geprezen Duitser een nieuwe PSV fase gaat inluiden en zijn eerste training zal leiden.

Op maandag 20 juli starten Schmidt, zijn staf en de spelers aan de voorbereiding op het seizoen 2020/2021. Supporters kunnen aanwezig zijn, maar vanwege het coronavirus niet in de getalen zoals dat in afgelopen jaren het geval was. Mensen die aanwezig willen zijn bij de training kunnen zich op de website van PSV aanmelden.

De club laat wel weten dat er een maximaal aantal plaatsen is voor fans. Als dat aantal wordt overschreden door het aantal aanmeldingen, zal PSV gaan loten om te bepalen welke fans aanwezig mogen zijn bij de eerste training. Daarnaast meldt de club ook duidelijk dat het niet mogelijk is om op de foto te gaan met spelers en staf of handtekeningen te verzamelen.

Die maatregelen hebben natuurlijk alles van doen met de anderhalve meter samenleving waar we ons met z’n allen sinds enkele maanden in weten te bevinden.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here