Home Nieuws Eerste schifting bekend, Peter Bosz ‘verrast’ met doorselecteren

Eerste schifting bekend, Peter Bosz ‘verrast’ met doorselecteren

21463
0

De PSV selectie heeft langzaam zicht op vertrek naar het trainingskamp in Oostenrijk. PSV vertrekt over een week naar Oostenrijk voor een tiendaags trainingskamp.

Na een week vol trainingen is Peter Bosz inmiddels ook begonnen met doorselecteren. Volgens het Eindhovens Dagblad is daarbij een verrassende keuze gemaakt. Door het instromen van een zestal internationals en Noa Lang zijn een aantal jeugdspelers weer teruggestroomd naar Jong PSV.

Het Eindhovens Dagblad constateerde bij die selectie een opmerkelijke afvaller in de persoon van doelman Kjell Peersman. ‘Het 19-jarige talent zat vorig jaar nog vast bij de A-selectie. Het lijkt erop dat hij voor nu voorbij is gestreefd door Niek Schiks, de andere goalie van Jong PSV’, zag de regionale krant op de Herdgang.

Wel blijven er een aantal talenten langer aan boord. Het betreffen talenten waar Peter Bosz wel toekomst in zit. Deze talenten behouden de komende weken de kans om komend seizoen tot de A-selectie te gaan behoren. Volgens het Eindhovens Dagblad maakt aanvaller en spits Jason van Duiven een goede indruk, maar is de concurrentie in de voorhoede voor hem wel moordend te noemen.

AL maanden timmert Jason van Duiven aan de weg met doelpunten en assists voor Jong PSV. De spits wil niets liever dan in Eredivisie spelen en kreeg daar tot op heden ook al de nodige mogelijkheden voor. Met name Heracles Almelo dingt naar zijn handtekening. De gepromoveerde club uit zijn geboorteplaats ziet de komst van de veelbelovende spits wel zitten.

Mogelijk ruimt Peter Bosz toch een plaatsje in de A-selectie voor van Duiven vrij komende weken dan wel maanden. Of het er echt van gaat komen, speeltijd in PSV 1, valt nog te bezien. PSV beschikt met Luuk de Jong en Ricardo Pepi al over topspitsen. Jason van Duiven zal een andere talentvolle spits, Fodé Fofana, moeten zien voor te blijven om kans te maken op speeltijd.


Vorig artikelOpen trainingen in beeld | PSV-fans nog niet overtuigd van titel
Volgend artikelGalatasaray heeft voorsprong op PSV inzake transfer Davinson Sánchez

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in