Home Nieuws Eerste missie geslaagd: Noni Madueke tekent langjarig contract op achttiende verjaardag

Eerste missie geslaagd: Noni Madueke tekent langjarig contract op achttiende verjaardag

543
0

PSV en Noni Madueke hadden nog geen twee jaar geleden een duidelijk traject voor ogen en die opzet lijkt op de dag dat zijn achttiende verjaardag aanbreekt al voor een groot deel geslaagd.

Het Engelse toptalent klopt namelijk al stevig op de deur van het eerste elftal. Het is daarmee andermaal een bewijs dat toptalenten vlieguren nodig hebben om zich te kunnen ontwikkelen. Madueke voelt zich als een vis in het water bij PSV en laat in alles zien blij te zijn destijds in 2018 voor PSV te hebben gekozen. Zijn geduld en inzet worden reeds in 2020 beloond. Madueke ligt op koers zijn vele talenten te gelde te maken in het eerste elftal van PSV.


Noni Madueke zal vandaag, dinsdag, op zijn achttiende verjaardag direct zijn handtekening zetten onder een nieuw contract. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. PSV heeft met het management van de Engelsman een concept-akkoord bereikt over een nieuwe verbintenis en daarvan worden nu de laatste details van uitgewerkt. Madueke zal dan tot 2025 een langjarig nieuw contract tekenen.

De aanvaller speelt sinds de zomer van 2018 in Eindhoven toen hij transfervrij overkwam van Tottenham Hotspur. Afgelopen zondag maakte hij zijn debuut in de basis van het eerste elftal.


Facebook Comments