Home Nieuws Eerste interlandgoal Johan Bakayoko zet snelle buitenspeler steviger op de kaart van...

Eerste interlandgoal Johan Bakayoko zet snelle buitenspeler steviger op de kaart van het Europese topvoetbal

793
0

België wist dinsdagavond te winnen op bezoek bij Estland in de kwalificatiereeks voor het EK 2024.

Het werd 0-3 door een doelpunt en een goede wedstrijd van Johan Bakayoko. De ster van Johan Bakayoko is duidelijk reizende. De snelle buitenspeler weet zich geruisloos te ontwikkelen afgelopen maanden. Tal van Europese topclubs dingen naar zijn diensten maar Bakayoko en zijn zaakwaarnemers hebben een duidelijk traject voor ogen waar ogenschijnlijk niet vanaf wordt geweken.

Johan Bakayoko is onderweg naar de Europese top maar schakelt rustig verder, in zijn tempo. PSV behoeft deze zomer niet bang te zijn dat e vleugelaanvaller naar een andere club zal verkassen.

De Belgen kwamen in minuut 37 op voorsprong na een doelpunt van Romelu Lukaku. Diezelfde Lukaku verdubbelde de voorsprong slechts 3 minuten later. Daarna werd lang niet meer gescoord, totdat Bakayoko in minuut 90 zijn eerste goal voor de nationale ploeg maakte en de eindstand bepaalde op 0-3. Bakayoko begon in de basis en werd niet gewisseld.

Vorig artikelJong PSV-aanvoerder na Vitesse transfer: ‘Plan PSV niet duidelijk genoeg, dan kies je voor iets anders’
Volgend artikelBILD: Ibrahim Sangaré in de belangstelling van FC Bayern München