Home Nieuws Hirving Lozano al snel ‘voorbij’ Johan Bakayoko | Eerste competitiedoelpunt Lozono een...

Hirving Lozano al snel ‘voorbij’ Johan Bakayoko | Eerste competitiedoelpunt Lozono een feit

1764
0

PSV won eenvoudig in Almere en kon zo eenvoudig drie punten en vier doelpunten voor bijschrijven. Het werd al met al een simpele uitwedstrijd, na een Europese avond plus reisdagen in de benen.

Het begin bleek stroef te zijn maar de weerstand van Almere City kon slechts een minuut of 20 worden volgehouden. De beginopstelling bleek ook voer voor gespreksstof te zijn want Johan Bakayoko zag zijn basisplaats in Londen veranderen in een reservebeurt in Almere. Zo lijkt Hirving Lozano Johan Bakayoko al voorbij te zijn gestreefd, kunnen we voorzichtig concluderen. Temeer omdat Peter Bosz geregeld uitspreekt geen fan te zijn van rouleren.

Mogelijk wisselen Hirving Lozano en Johan Bakayoko elkaar komende weken toch geregeld af maar voor Bosz is het vooral een luxe dat hij de beschikking heeft over aanvallers met deze kwaliteiten. Peter Bosz gaf na afloop in gesprek met ESPN aan dat PSV in Almere geen goede wedstrijd had gespeeld.

“Totaal niet. Dat heb ik in de rust ook al aangegeven”, aldus Bosz. “Het was een heel rare wedstrijd waarin je totaal niet aan het voetballen was, wat ook door het veld kwam, maar als je ziet hoeveel kansen we kregen… Iedere bal achter hun verdediging was gevaarlijk. Je staat 0-2 voor terwijl je slecht speelt, maar dat had veel hoger moeten zijn in de rust”, aldus Peter Bosz, die genoot van de prachtige treffer van Hirving Lozano maar ook van de assist van Guus Til.

Vorig artikelNederlaag in Londen | Analisten verwachten groei en verdere ontwikkelingen PSV in Europa