Home Nieuws Mo Ihattaren naar Ajax: Één van de grootste PSV talenten ooit, gaat...

Mo Ihattaren naar Ajax: Één van de grootste PSV talenten ooit, gaat zijn geluk in Amsterdam beproeven

2471
0

Een lastpak tot en met of een begenadigd talent? Of een lastpak én een begenadigd talent?

Feit is dat Mo Ihattaren als één van de grootste PSV talenten ooit te boek staat. Is Mo Ihattaren ook daadwerkelijk doorgebroken bij PSV? Ja én nee. Dat verhaal is een ieder bekend en is inmiddels geschiedenis. Kun je met een mentaliteit waarmee je geregeld door de ondergrens van presteren zakt, eigenijk wel te boek staan als groot talent? Die vraag valt lastig te beantwoorden. Mo Ihattaren mag het antwoord op de vraag in Amsterdam gaan geven.

Ihattaren mag zich per heden namelijk Ajacied noemen. De deal tussen Ajax en Juventus is afgerond en daarmee zal Ihattaren de komende anderhalf jaar speler van Ajax zijn, zo meldt Voetbal International. Ajax watcher Freek Jansen noemt Ihattaren een speler die bij PSV voornamelijk wist te ‘kloten’. Daar valt niets tegenin te brengen.

Ajax huurt Mo Ihattaren voor anderhalf seizoen van Juventus. De jonge middenvelder uit Utrecht krijgt een jaar de kans om zich te bewijzen. De Amsterdamse club heeft een optie tot koop bedongen. PSV ontving eerder ruim 2 miljoen euro van Juventus.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here