Home Nieuws ‘Een terugkeer naar PSV is niet aan de orde’

‘Een terugkeer naar PSV is niet aan de orde’

46
0

De zaakwaarnemer van Siem de Jong weerspreekt de Engelse geruchten dat Siem de Jong opnieuw aan PSV zal worden verhuurd. Laros ontkent dat PSV een optie is voor de Jong, die in Newcaste niet tegengehouden wordt om een vertrek mogelijk te maken.

“Siem heeft er nooit een geheim van gemaakt dat het zijn intentie is om alsnog te slagen bij Newcastle”, vertelt zaakwaarnemer Louis Laros aan Voetbal International. Het zijn belangrijke weken voor De Jong. “Hij heeft nog nooit écht gewerkt onder Benítez, dus hij moet nu proberen zijn kans te pakken.”
Laros: “Wij houden natuurlijk rekening met dat scenario en verzamelen dan ook continu opties. Die opties zijn er nu al, er wordt regelmatig geïnformeerd naar Siem. Maar een eventuele transfer is ook niet makkelijk. Je hebt met zijn salaris te maken, de vraagprijs en het perspectief bij een andere club.”

Een terugkeer naar PSV, zoals gesuggereerd door Engelse tabloids, is niet aan de orde. “Dat is absolute onzin”, is Laros duidelijk tegenover VI. “Daar weet ik echt helemaal niets van. Of de club zou dat achter mijn rug om gedaan moeten hebben, maar dat lijkt me sterk want ik heb goede contacten met Newcastle.”


Vorig artikelVan Hooijdonk verwacht transfer Luuk de Jong
Volgend artikelPSV – AS Monaco live op FoxSports

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in