Home Nieuws Een stevig tegengeluid voor Toon Gerbrands, die verwijten krijgt van econoom |...

Een stevig tegengeluid voor Toon Gerbrands, die verwijten krijgt van econoom | ‘PSV ging nieuwe schulden aan’

344
0

Toon Gerbrands reageerde deze week uitermate fel op de zienswijze van sporteconoom Gulikers, die het beleid van Toon Gerbrands bij PSV financieel gezien in twijfel trekt.

Het heeft inmiddels weg van wat modder gooien, wat op zich totaal niet past bij de ervaren die bestuurder, die tegenwoordig hand en spandiensten op interimbasis verricht voor NAC Breda. Verder is Gerbrands redelijk anoniem uit de voetballerij gestapt en verdwenen. Econoom Gulikers reageert op zijn beurt ook weer op Toon Gerbrands, die hij verwijt te veel op de man te spelen en de feiten niet op orde te hebben.

‘De waarde van spelers van PSV was bij zijn vertrek inderdaad best hoog’, laat hij via Twitter weten. ‘Maar deze waarde staat niet in de boeken en er kunnen geen rekeningen mee worden betaald. Dat kan pas op het moment dat spelers verkocht worden en verandert dus niks aan de noodzaak om spelers te verkopen’, aldus de econoom. ‘Het aflossen van schulden, wat Gerbrands absoluut heeft gedaan, verandert echter ook niks aan de noodzaak om spelers te verkopen. Verder wordt met het aflossen van schulden slechts de helft van het verhaal verteld. PSV ging namelijk ook nieuwe schulden aan’, klinkt het vanuit de regio Nijmegen waar de econoom zakelijk huisvest.


Vorig artikelZo hard haalt Toon Gerbrands uit naar econoom, die PSV beleid Gerbrands ter discussie stelt
Volgend artikelLange rijen in Spakenburg voor halve finale Spakenburg – PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in