Home Nieuws Een onvoldoende maar opnieuw bijval voor Joël Drommel: ‘Dit was niet echt...

Een onvoldoende maar opnieuw bijval voor Joël Drommel: ‘Dit was niet echt een blunder, dit was gewoon een fout’

758
0

Er valt veel kritiek te beluisteren op Joël Drommel na diens fout dan wel blunder in en tegen Heerenveen.

Toch is er ook veel compassie voor de jonge doelman alsmede begrip voor zijn prestaties in het eerste jaar bij een topclub. Zo stelt Bjorn van der Doelen vast dat Drommel veel steun verdient en het allemaal wel meevalt met zijn zogenaamde prestaties. Een zelfde geluid valt ook te beluisteren bij ESPN, los van de nodige kritiek op het functioneren van Drommel onder de lat bij PSV.

Hedwiges Maduro en Kenneth Perez hebben bij ESPN gereageerd op het optreden van Joël Drommel onder de lat bij PSV dit seizoen. De analisten hebben veel kritiek op de doelman. Aan tafel bij ESPN wordt de gelijkmaker van de Friezen niet als blunder bestempeld maar meer als fout. De analisten geven Drommel een rapportcijfer. “Een onvoldoende toch, of zeg ik nou iets geks”, begint Maduro bij ESPN. “Tegen Willem II had ie toch ook een blunder. Dit was niet echt een blunder, dit was gewoon een fout.

“Je mag toch wel van een keeper van PSV, of ook bij het Nederlands elftal, verwachten, zo’n bal, er is acht meter dik om te reageren, die mag je toch wel klemmen”, gaat Perez verder.

Perez geeft Drommel een hoger cijfer. “Voor mij krijgt ie een 5,5, dat is voldoende toch? Weetje, ik vind hem niet heel erg slecht, maar ik vind hem ook niet heel erg goed. Dat je zegt, nu heeft PSV een keeper waar ze jaren mee vooruit kunnen. En de vraag is natuurlijk, had jij als PSV zijn al dit geld moeten uitgeven, terwijl je Unnerstall in je selectie had?”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here