Home Nieuws Een ode aan Xavi Simons: Xavi, breng ons het kampioenschap!

Een ode aan Xavi Simons: Xavi, breng ons het kampioenschap!

3433
0

Xavi moet blijven….

Het is inmiddels een veel gehoorde kreet onder de PSV fans. Dat geldt ook voor John van Gils. John heeft dit seizoen genoten van Xavi Simons en hoopt vurig op een langer verblijf van het toptalent. En dus verzoekt John Simons nog een jaar bij PSV te blijven om de landstitel weer naar Eindhoven te brengen.

‘Wat gaat Xavi doen? Nog een jaar bij PSV of kiest hij volgend seizoen voor een andere club? Wat is wijsheid? Hij denkt er ongetwijfeld enorm over na. En iedereen heeft ook welgemeende goede adviezen, hoewel ik soms ook denk dat enkele bevooroordeelde journalisten hem liever richting de uitgang bij PSV zien gaan. Want laten we er niet om liegen….hij is echt een topper in wording. En dat hij nu al op deze leeftijd zo belangrijk is voor PSV ontgaat de grootste clubs in Europa echt niet, en in Nederland al zeker niet.

Want dragend of nog net niet, één ding is zeker. Mocht PSV komend seizoen Champions League gaan spelen, wenst de club Xavi er dan heel graag bij hebben. En volgend jaar met twee definitieve plekken te vergeven voor de kampioen, evenals de 2e plaats in de eindrangschikking zou het PSV zomaar veel geld kunnen gaan opleveren. Om aansluiting te houden met Europa, en ik benoem dus niet meteen de top, is kwalificeren voor het grootste toernooi enorm belangrijk en zelfs noodzaak.

Volgens velen zou PSV er alles aan doen om Xavi nog een jaar binnenboord te houden. Ik ben enorm benieuwd hoe hij er zelf over denkt. Ik ben een supporter en geen expert, echter durf ik wel te stellen dat nog één jaar Eindhoven voor heel veel mensen enorm veel zou kunnen betekenen. Op de allereerste plaats natuurlijk voor Xavi, maar evengoed ook voor PSV. En dan daarmee ook meteen de gehele rest van alle liefhebbers van leuk en attractief voetbal. Want dat heeft er nogal aan geschort de laatste jaren in Eindhoven.

Dus beleidsbepalers en Ernie Stewart, doe er alles aan om hem nog één jaar te behouden en…. Xavi…zorg jij samen met al jouw mooie spelinzichten voor een heel mooi nieuw seizoen en breng ons het kampioenschap. Ga daarna op weg naar de echte top! Je zou op ons PSV-supporters een onuitwisbare indruk achterlaten.

John van Gils


Vorig artikelOok dat betekent de tweede plaats voor PSV: ‘Feyenoord heeft ervan geprofiteerd dat PSV het liet afweten’
Volgend artikelFábio Silva in gesprek met Spaanse media over PSV en Van Nistelrooij: ‘Altijd wisselen van team is ook niet eenvoudig’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in