Home Nieuws Een nieuw contract maar geen garanties: Speelt interesse West Ham United een...

Een nieuw contract maar geen garanties: Speelt interesse West Ham United een rol in uitspraken Sangaré?

1476
0

Ibrahim Sangaré is blij met zijn nieuwe contract maar kan desondanks geen garanties geven over zijn nabije toekomst.

Dat heeft onder meer van doen met de sluimerende interesse van Engelse topclubs. Sangaré voelt er niet heel veel voor om PSV in te ruilen voor Leicester City, Everton of Southampton maar clubs als Arsenal en Manchester United maken nog wel degelijk kans op zijn handtekening. Niet met zoveel woorden maar wel middels een omweg maakte de zaakwaarnemer van de Ivoriaan duidelijk dat bovenstaand scenario nog altijd realistisch kan worden.

Op de persconferentie in aanloop naar de return tegen AS Monaco niet verzekeren dat hij na september nog in Eindhoven speelt. “Ik kan niets garanderen, maar een nieuw contract zegt wel iets natuurlijk”, zegt hij tegen Voetbal International. Sangaré legt uit waarom hij een nieuw contract heeft ondertekent. De Ivoriaan stelt zichzelf doelen met PSV: “Het gaat er voor mij om dat ik rust in mijn hoofd heb. Dat ik me kan concentreren. Dat ik tijdens de belangrijke wedstrijd niet met andere dingen bezig hoef te zijn.”

Zondagmiddag werd bekend dat West Ham United en ook Arsenal en Manchester United genoemd worden voor Sangaré. Mogelijk houden zijn uitspraken over alsnog een late transfer na zijn contractverlenging verband met de interesse vanuit Londen. West Ham United wordt door de doorgaans betrouwbare Britse kranten gekoppeld aan interesse in Sangaré.

De Ivoriaan is wel verheugd met zijn nieuwe contract en lijkt allereerst de intentie te hebben daadwerkelijk bij PSV te blijven getuigen zijn uitspraken in onderstaande video.


Vorig artikelIbrahim Sangaré hoopt nu ook op Gakpo: ‘Ik kan niets garanderen, maar een nieuw contract zegt wel iets’
Volgend artikelVan Nistelrooij geeft AS Monaco en Franse media signaal af: ‘PSV is nu net zo fit als Monaco’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in