Home Nieuws Een misvatting eerste klas maar PSV gaat ervoor: ‘De Johan Cruijff Schaal....

Een misvatting eerste klas maar PSV gaat ervoor: ‘De Johan Cruijff Schaal. Een absolute hoofdprijs’

897
0

Aanstaande zaterdagavond staat de jaarlijkse wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal weer op de agenda. PSV en Ajax strijden om de bokaal maar wat er staat er aanstaande zaterdag nu eigenlijk echt op het spel voor PSV?

Fitheid en wedstrijdritme. Met fitheid doelen we eigenlijk op fit blijven omwille van het tweeluik tegen AS Monaco drie dagen later. PSV kan in Amsterdam ritme opdoen en de foutjes verbeteren. Ja, en tussendoor kan de eerste prijs van het seizoen worden binnen gesleept. Want een prijs is het wel degelijk maar wel een prijs zonder waarde. Het is voor PSV en Ajax meer een wedstrijd om de eerste tik van het seizoen uit te delen.

Voetbal International verslaggever Stef de Bont ziet dat toch anders. ‘De Johan Cruijff Schaal. Een absolute hoofdprijs, begint de Bont daags na PSV – Real Betis Sevilla. Dat is toch een flinke misvatting van de VI journalist maar PSV gaat er wel voor. Althans, dat kunnen we concluderen na de uitspraken van Ruud van Nistelrooij na de winst op Betis.

En ja, Steven Bergwijn zit er ook naast als het over Ajax – PSV gaat. Volgens Bergwijn is aan de kant van PSV de ophef veel groter voorafgaande aan welke versie van Ajax – PSV dan ook maar de kersverse Ajacied vergist zich schromelijk. Volgens Steven bergwijn is men niet zo met die wedstrijden tegen PSV bezig in Amsterdam. De realiteit laat echter vaak het tegenovergestelde zien. Het is slechts de arrogantie afstraffen wat in Eindhoven leeft. Dat zou Bergwijn toch moeten weten.


Vorig artikelGuardado geraakt na weerzien met PSV fans, opnieuw eerbetoon aan populaire Mexicaan
Volgend artikelVan Nistelrooij richt de pijlen slechts op de speelkalender en zegt over JC Schaal: ‘Ik baal er niet van’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in