Home Nieuws Een meer dan bijzonder moment voor Peter Bosz in de perszaal: ‘Ik...

Een meer dan bijzonder moment voor Peter Bosz in de perszaal: ‘Ik ben trots op je’

481
0

De winnende trainer bleek na afloop van PSV – Fortuna Sittard een gelukkig man te zijn. In de perszaal kreeg Bosz zo nu en dan de lachers op zijn hand na gevatte antwoorden op soms voorspelbare vragen.

De zeventwintig punten uit negen duels staan en dat mag met recht een prestatie worden genoemd. Onder leiding van Bosz speelt PSV geweldig voetbal en laat menig tegenstander kansloos in het creeren van kansen en doelpogingen. Bosz krijgt daar van een ieder de nodige en de terechte complimenten voor. Na afloop van PSV – Fortuna Sittard bleek er nog iemand in de zaal te zitten die een compliment aan de trainer wilde uitdelen.

Het bleek de moeder van Peter Bosz te zijn, die een woordje tot haar zoon wilde richten. Uiteraard werkte de persvoorlichter van PSV mee aan dat leuke moment. ‘Ik had tegen mijn moeder gezegd: je mag hier komen zitten, maar je mag geen vragen stellen’, stelde Bosz eerst nog met een knipoog. ‘Moet je nog wat weten, ma? Of niet? Normaal heeft ze wel haar mondje klaar hoor’, zei Bosz met een knipoog.

Mevrouw Bosz stal vervolgens de show met de volgende uitspraak, die de hele zaal tot applaus aan wist te zetten. ‘Als moeder zijnde ben ik trots. Dat mag toch wel, hè?’


Vorig artikelGuus Til, die altijd van waarde is voor PSV, mist de subtop in de Eredivisie
Volgend artikelSPECIAL Jerdy Schouten | ‘Ik ben heel mijn jeugd een aanvallende speler geweest’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in