Home Nieuws Een lange hete transferzomer verwacht: ‘Na hem heeft PSV nog veel meer...

Een lange hete transferzomer verwacht: ‘Na hem heeft PSV nog veel meer plannen’

17632
0

De transfer van Ricardo Pepi naar PSV is in kannen en kruiken, alhoewel de definitieve bevestiging daarover nog wel moet volgen.

PSV is in ieder geval akkoord met FC Augsburg over de voorwaarden en daarmee zal de talentvolle Amerikaanse spits normaal gesproken snel worden aangekondigd en worden gepresenteerd. De komst van Pepi is pas het begin want het voormalige elftal van Ruud van Nistelrooij staat eigenlijk aan het begin van een grondige renovatie. Oftewel, er zullen vele mutaties gaan volgen komende weken. Het beloofd een lange en hete transferzomer te worden voor PSV.

Volgens het Eindhovens Dagblad is de komst van Pepi nog maar het begin van dat wat PSV allemaal te wachten staat komende weken en misschien wel dagen. De Mexicaan Guti staat immers ook voor een vertrek want het Mexicaanse Chivas is inmiddels concreet voor Guti en biedt maar liefst 5 miljoen euro voor de middenvelder. Zijn vertrek hangt dan ook in de lucht.

PSV clubwatcher Rik Elfrink weet dat er na de komst van Ricardo Pepi nog een aantal versterkingen moeten volgen. “Na hem heeft PSV nog veel meer plannen, al moeten voor de voltooiing daarvan ook spelers vertrekken”, klinkt het, waarmee de journalist doelt op ondermeer het vertrek van Ibrahim Sangaré.

De defensie zal er na de zomerstop compleet anders uitzien, is de verwachting. Er lijkt in die linie het nodige te gaan gebeuren. PSV heeft op dit moment maar liefst tien verdedigers onder contract staan en zal dus een aantal moeten laten vertrekken als het ook nieuwelingen wil aantrekken voor de al jaren kwestbare achterhoede. “Zeker centraal achterin is dat nodig, waar bijvoorbeeld spelers als Timo Baumgartl en André Ramalho bepaald geen garantie hebben op veel speeltijd.”

Op dit moment heeft het er alle schijn van dat Jordan Teze niet voor een snel vertrek bij PSV staat maar dat er na een paar magere seizoenen wellicht nog een kans volgt voor de verdediger, die in ieder geval met ruimte in de rug kan spelen. Het zo gewenste spel van Peter Bosz. Maar Jordan Teze zal aan de bal flink moeten verbeteren want het is vrij matig wat de zelfopgeleide verdediger in balbezit laat zien. Hetzelfde geldt voor Armando Obispo die regelmatig grof in de fout gaat en eigenlijk niet goed genoeg is voor PSV.

Er worden dan ook de nodige transfers verwacht komende dagen en weken. “In de defensie en op het middenveld gaat vrijwel zeker nog een verandering plaatsvinden in de komende weken, bij voorkeur voor het trainingskamp van PSV tussen 13 juli en 23 juli”, klinkt het vanuit het Eindhovens Dagblad.


Vorig artikelGewilde Joël Piroe op drempel van grote transfer, gewilde spits kan naar Premier League en Serie A
Volgend artikelGuus Hiddink legt (ook aan Ronald Waterreus) uit waarom Peter Bosz wel bij het PSV-DNA past

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in