Home Nieuws Een journalistiek ferme uithaal richting de bedreigers van Joey Veerman

Een journalistiek ferme uithaal richting de bedreigers van Joey Veerman

3477
0

Joey Veerman werd recent tegen wil en dank onderwerp van gesprek door de situatie van Ruud van Nistelrooij.

De trainer stapte op en meteen werd Joey Veerman min of meer naar voren geschoven als een soort ‘schuldige’ aan het geheel. Het gevolg: online bedreigingen voor de familie Veerman, de gehele familie Veerman wel te verstaan. Bedreigingen zijn verschrikkelijk, bedreigingen op sociale media zo mogelijk nog verschrikkelijker.

Zo ondervond Joey Veerman aan den lijve de voorbije week. De Volendammer moest het ontgelden na het opstappen van Ruud van Nistelrooij. PSV-watcher Rik Elfrink spreekt schande van de situatie en haalt flink uit naar de zogenaamde daders. De journalistiek sterke Elfrink kan er niet bij dat dit soort zaken nog steeds gebeuren en dus haalt hij stevig uit.

“Laten we het verhaal van Joey Veerman wel groot maken, want dat vind ik écht schofterig”, reageert Elfrink in de Peesjevee Podcast op de bedreigingen aan het adres van Joey Veerman. De Volendammer middenvelder van PSV kreeg na het opstappen van Ruud van Nistelrooij vanuit verschillende hoeken met bedreigingen te maken. Online welteverstaan. Het hakte er stevig in bij de middenvelder, die na AZ – PSV in gesprek met verschillende media kookte van woede.

Tegen de verwachting in, hield PSV Joey Veerman juist niet uit de media maar kon de middenvelder na afloop van de laatste wedstrijd in Alkmaar stoom afblazen in gesprek met ondermeer de NOS en De Telegraaf. Valentijn Driessen haalde op zijn beurt stevig uit naar de middenvelder, door hem een ongeleid projectiel te noemen. Driessen beweerde ook dat PSV Veerman uit de wind zou houden na AZ – PSV, hetgeen niet geschiedde.

Rik Elfrink haalt zoals gezegd stevig ui. “Hoe haal je het in je harses? En dan ook nog onder het mom van zogenaamde ‘clubliefde’. Dat noemt zich dan supporter. Mensen die het recht in eigen handen nemen op sociale media en dan denken: ‘die Veerman zal het wel gedaan hebben. Hij zal die trainer wel een mes in zijn rug gestoken hebben’. Waar gaat het over… Houd toch op!”, aldus Elfrink.


Vorig artikelClub én fans AS Roma klaar met Wijnaldum na ‘houding’ tijdens invalbeurt, ‘Schaam je’
Volgend artikelVan der Doelen wijst naar Xavi Simons én naar ontbreken juiste drive na opstappen Van Nistelrooij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in