Home Nieuws Een groter Philips Stadion komt dichterbij | Groeiend PSV onderzoekt verbouwingen

Een groter Philips Stadion komt dichterbij | Groeiend PSV onderzoekt verbouwingen

6056
0

Een groeiend en bloeiend PSV maakte vrijdagmiddag bekend plannen te hebben de groei die de club doormaakt om te zetten in een uitbreiding van het Philips Stadion.

PSV staat er financieel gezien prima voor, bleek uit de presentatie van de cijfers. Het geheel zorgt voor het inkleden van verdere ambitieus en daar hoort een uitbreiding van het Philips Stadion, verklaarde Marcel Brands namens de club.

Het Philips Stadion uitbreiden is een optie maar een verhuizing naar een nieuw stadion kan niet langer worden uitgesloten, zei de algemeen directeur vrijdag bij de presentatie van de jaarcijfers.

Volgende week wordt de opdracht gegeven aan een onderzoeksbureau om met een voorstel te komen hoe PSV om moet gaan met de toekomst. Brands wil dat het bureau ‘out of the box’ denkt. Alle opties zijn dus mogelijk, óók het stadion op een nieuwe locatie. “Real Madrid heeft de laatste jaren ook out of the box gedacht”, aldus Brands tegen het Algemeen Dagblad. “En kijk eens wat ze met hun verbouwing gerealiseerd hebben.”

Wat is er nog mogelijk in het Philips Stadion als we naar extra plaatsen kijken? Er kunnen nog duizend á tweeduizend extra zitplaatsen gecreëerd worden in het Philips Stadion. Dat kan ondermeer gerealiseerd worden door reclameborden naar boven te verplaatsen.

Als de club écht zou willen doorgroeien middels een groter stadion met een grotere capaciteit, is een grote verbouwing of een eventuele verhuizing de meest reële optie, laat de directie van de club weten.


Vorig artikelKomt PSV alsnog in de markt voor Aster Vranckx? ‘Stewart kan dan iets repareren’
Volgend artikelPeter Bosz haalt ouderwets uit naar journalist: ‘Een belachelijke uitspraak’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in