Home Nieuws Een ‘grote’ transfer lijkt aanstaande gezien berichtgeving PSV

Een ‘grote’ transfer lijkt aanstaande gezien berichtgeving PSV

57223
0

Het heeft er alle schijn van dat er weer een grote of in ieder geval een inkomende transfer aanstaande is.

PSV publiceerde donderdagmiddag op de bekende sociale kanalen een bericht over een inkomende transfer. Het bericht wordt gebracht als een zogenaamde quizvraag.

De vraag is dan ook simpel want de club vraagt aan de fans in welk land dan wel competitie, de volgende aanwinst op dit moment actief is. De meeste fans en volgers wijzen massaal naar Italië en Engeland. Naar Milaan en Londen om precies te zijn.

Men hoopt natuurlijk op de komst van Charles De Ketelaere, die sinds een jaar bij AC Milan onder contract staat en ogenschijnlijk voor een vertrek uit Milaan staat. Er wordt ook gerefereerd aan de eventuele komst van Davinson Sánchez van Tottenham Hotspur. Ook voor de Colombiaanse verdediger geldt dat een vertrek uit Londen nabij is.

Dan zijn daar nog de geruchten rond Aster Vranckx, die voor een uitgaande transfer bij Wolfsburg staat. PSV toont in ieder geval in alle drie de spelers concrete interesse. Een inkomende transfer van één van deze stuk voor stuk interessante spelers lijkt dan ook nabij te zijn.


Vorig artikelDit zei Xavi Simons in de zomer van 2022 over ‘huurconstructie’ | ‘Voor lange termijn PSV beste keuze’
Volgend artikelDe plannen van Peter Bosz met Joey Veerman: ‘Niet spannend, best logisch’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in