Home Nieuws ‘Een fantastisch moment voor mij, hier heb ik keihard voor gewerkt’

‘Een fantastisch moment voor mij, hier heb ik keihard voor gewerkt’

26
0

Denzel Dumfries was in de wolken met zijn debuut voor Oranje. De rechtsback speelde een verdienstelijke wedstrijd in de Johan Cruijff Arena.

Na de interland tegen Duitsland gaf Denzel Dumfries tegenover De Telegraaf aan erg blij te zijn met zijn debuut voor het Nederlands elftal. “Onderweg naar de wedstrijd had ik wel even een momentje van: dit is wel echt wat ik wilde en waar niemand in geloofde. Op dat moment ben je wel echt trots op jezelf”, aldus de rechtsback. “Een fantastisch moment voor mij, hier heb ik keihard voor gewerkt.”


Ondanks dat Dumfries tot het einde van de wedstrijd door bleef gaan met zijn rushes had hij het zwaar. “Ik moet bekennen: ik was echt even moe”, zo gaf hij aan. “Het was wel even schakelen en ging sneller dan de Eredivisie. Die jongens spelen allemaal in topcompetities.”

In gesprek gesprek met het Algemeen Dagblad gaf hij aan dat het prachtig gevonden te hebben. “Mijn familie zat op de tribune, het is heel speciaal om dit samen mee te maken”, aldus Dumfries. “Ik heb een grote familie. En die is de laatste dagen nog wat groter geworden, heb ik het idee, haha.”

Ook Steven Bergwijn was blij met zijn debuut. “Mijn debuut? Dat was mooi”, zei hij daarover tegenover De Telegraaf. “Ik ben weinig aan de bal geweest, maar dat kan een keer gebeuren. Je speelt tegen een goede tegenstander, dan moet je je taken uitvoeren en dat heb ik gedaan.”


Facebook Comments