Home Nieuws Een eerste minimale ‘strijd’ van Nistelrooij met de media: ‘RKC is geen...

Een eerste minimale ‘strijd’ van Nistelrooij met de media: ‘RKC is geen pretje’

1139
0

Na het tegenvallende resultaat in de eerste groepswedstrijd in de Europa League, staat de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk al weer voor de deur.

Voor PSV is een thuiswedstrijd tegen het normaal gesproken marginale RKC geen probleem maar de ploeg van Ruud van Nistelrooij werkt de wedstrijden momenteel even niet eenvoudig af. Uiteraard is er geen sprake van een crisissituatie maar moeizaam gaat het momenteel wel.

Of dat nu van doen heeft met vermoeidheid, blessures dan wel tegenvallend spel, blijft gissen maar feit is dat PSV op haar tellen moet passen om niet in een crisissituatie te belanden. Een ruime zege, zonder tegendoelpunten wel te verstaan, kan het spanningsveld gerust even verdrijven want op sociale media krijgt de ploeg van Ruud van Nistelrooij links en rechts flink van langs.

Er leek ook sprake van een spanningsveld op de Herdgang te zijn vrijdagmiddag want Ruud van Nistelrooij leek voor het eerst in zijn periode als hoofdtrainer van PSV even niet zo content te zijn met de vraagstelling vanuit het aanwezige journaille. De trainer leek enigszins kribbig en vol onbegrip te reageren op een vraag of de kracht en kwaliteiten van RKC Waalwijk.

Viel daar een eerste kleine en minimale verbale strijd tussen van Nistelrooij en de media waar te nemen? In Waalwijk weet men in ieder geval hoe Ruud van Nistelrooij tegen RKC aankijkt.


Vorig artikelTevreden Noorse kranten zien frustraties bij PSV aanhang: ‘Hele Philips Stadion was in beroering’
Volgend artikelVan Nistelrooij verdedigt John de Jong: ‘We hebben de spitspositie niet over het hoofd gezien’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in