Home Nieuws Een dag na de Europese sof contractnieuws: PSV en Madueke verlengen contract...

Een dag na de Europese sof contractnieuws: PSV en Madueke verlengen contract tot 2025

513
0

Het is niet alleen kommer en kwel daags na de exit voor de Champions League. PSV en Noni Madueke kondigen positief contractnieuws aan.

De club heeft de verbintenis van de Engelse vleugelaanvaller opengebroken en verlengd tot medio 2025. Madueke maakt een prachtige ontwikkeling door en wil graag nog langer bij PSV blijven en dus volgde er woensdagmiddag een contractmoment.

Madueke zette woensdagmiddag zijn handtekening in het Philips Stadion. Door zijn contract te verlengen houdt PSV hem uit handen van Premier League-clubs: Tottenham Hotspur was de laatste weken het meest concreet voor de negentienjarige aanvaller maar ook Leicster City en Wolverhampton hadden bovengemiddelde interesse.

Madueke brak vorig seizoen door met negen goals en zes assists, maar was lang niet altijd een vaste waarde onder trainer Roger Schmidt. Met name de laatste maanden van het vorige seizoen ging het moeizaam. Dit seizoen is alles anders en in slechts negen wedstrijden scoorde Madueke al zes keer, waaronder twee goals in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax.

Het oude contract van Madueke liep nog drie jaar door. “Ik heb me vanaf dag één thuis gevoeld bij PSV. We gaan er samen een mooie tijd van maken in Eindhoven, met prachtige voetbalavonden.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here