Home Nieuws Een bijzonder record wat geen issue is

Een bijzonder record wat geen issue is

13
0

PSV staat over 14 dagen voor een serieuze krachtproef; namelijk winnen in de Kuip om het seizoen nog enigszins glans te geven. Wil het elftal van Philip Cocu nog enigszins om de titel strijden, moet er in de Kuip worden gewonnen. Er staat nog iets op het spel; een record.

Toon Gerbrands is content met de reeks niet verloren uitwedstrijden die PSV momenteel neerzet. Echter beseft de directeur dat het zogenaamde record geen zoden aan de dijk zet en daarmee eigenlijk helemaal geen issue is.

Daarover zegt Toon Gerbrands: ‘Als je het record afpakt van de generatie Hiddink en nog maar één wedstrijd verwijderd bent van het record van het grote Ajax van Louis van Gaal, is dat heel bijzonder. Als je de statistieken ziet, zijn we eigenlijk aan een heel bijzondere periode bezig bij PSV. Maar dat telt niet, want je kijkt naar de ranglijst en niet naar records.’
Als PSV op 26 februari niet verliest van Feyenoord, wordt het record van Ajax tussen 1994 en 1996 geëvenaard. Wanneer PSV op 11 maart vervolgens ook bij Go Ahead Eagles geen nederlaag lijdt, is het record verbroken.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here