Home Nieuws “Een andere club in Nederland is uitgesloten”

“Een andere club in Nederland is uitgesloten”

11
0

Marcel Brands maakt momenteel zijn naam meer dan waar. Als TD van PSV verdient hij miljoenen voor de club en het ene na het andere talent kiest voor een carrière in Eindhoven. De naam van Brands valt steeds vaker bij grote buitenlandse topclubs als Manchester United maar ook in Parijs is men gecharmeerd van Brands. Zowel Manchester als PSG wensen in de nabije toekomst het dagelijkse bestuur uit te breiden met een technische man. 

Beide clubs staan dan ook voor een aanpassing in het dagelijks bestuur en kijken voorzichtig rond wat de markt te bieden heeft. Nasser Al Khelaifi, voorzitter van PSG en mede bestuurder van Qatar Sports Investments, sprak onlangs de wens nog uit een gelouterde en ervaren technisch directeur aan zijn bestuur toe te voegen. De president gaf aan daarvoor ook in Nederland rond te kijken.
Nu Phillip Cocu zijn contract bij PSV heeft verlengd, is de kans groot dat ook Toon Gerbrands en Marcel Brands langer aan de club verbonden blijven. De respectievelijk algemeen directeur en technisch manager worden geprezen om hun werkwijze en inzichten en het duo zelf staat ook open voor contractverlenging.

“De Raad van Commissarissen gaat hierover”, zei Gerbrands tegen Omroep Brabant. “Daarom moeten zij ook eerst gaan praten met Marcel Brands. Rust in een organisatie is cruciaal en dus moet het onderling matchen. Brands is een topper op zijn gebied. De beste in Nederland en ook internationaal staat hij in hoog aanzien. Komt het met hem rond, dan kunnen ze ook gerust bij mij langskomen.”
Ook Brands zou zich langer aan PSV willen verbinden. “Iedereen weet dat ik het hier goed naar mijn zin heb en uitstekend samenwerk met Toon en Phillip. Dat ik naar een andere club in Nederland ga is uitgesloten en ook naar het buitenland ga ik niet zo snel. Maar het verlengen van onze contracten is inderdaad zaak van de RvC. Die gaan daar over.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here