Home Nieuws Edson Álvarez zoekt Ramalho op, niet andersom | 1,5 minuut balbezit en...

Edson Álvarez zoekt Ramalho op, niet andersom | 1,5 minuut balbezit en puur voetbal vóór de 0-1

9694
0

Na afloop van Ajax – PSV ontstond er veel consternatie rond de vreugde uitbarsting van André Ramalho.

De Braziliaanse centrale verdediger, die weer helemaal back in business is met sterk en vertrouwd spel, uitte zijn vreugde na het laatste fluitsignaal en vanuit daar ontstond er veel onrust tussen de spelers van PSV en Ajax. De Braziliaan kreeg meteen na de wedstrijd vanuit meerdere kanten de zwarte piet toegespeeld omwille van het aanstichten van de opstootjes maar is dat wel terecht?

Ramalho balt na het fluitsignaal de vuisten en zoekt geenszins een speler van Ajax op maar loopt juist richting zijn teamgenoten. De gefrustreerde en overspannen reagerende Ajacied Edson Álvarez ziet in zijn ooghoeken het gejuich van Ramalho en besluit de Braziliaan tegemoet te lopen in plaats van andersom. Hoe dan ook, de tuchtcommissie van de KNVB heeft al besloten geen onderzoek naar de ongeregeldheden in te lassen en laat het verder bij de waarnemingen van de scheidsrechter en zijn VAR team.

PSV richt de pijlen inmiddels weer op de thuiswedstrijd tegen AZ maar de beelden van de gewonnen topper blijven voorbij komen. PSV fans krijgen op de bekende sociale kanalen geen genoeg van de beelden van de winstpartij in de Johan Cruijff Arena. PSV had immers langdurig balbezit alvorens Luuk de Jong de afgemeten voorzet van Cody Gakpo binnen wist te tikken. Onderstaande video laat zien hoe de prachtige goal tot stand kwam. De mooi afgeronde aanval begon met langdurig balbezit van kant naar kant zonder dat de tegenstander maar in de buurt van de bal kwam.

https://twitter.com/vannistelruuij/status/1589668538683641856?s=46&t=AiciX-K3XUkxRHgkufXPRg

https://twitter.com/totalbb_rj/status/1589543788518977536?s=46&t=AiciX-K3XUkxRHgkufXPRg


Vorig artikelJetro Willems: ‘Supporters vragen wanneer ik terugkom, PSV is na dit seizoen misschien een optie’
Volgend artikelAnalisten wijzen naar voorbeeldfunctie maar van Nistelrooij zegt weinig verkeerd: ‘Een lekker opstootje’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in