Home Nieuws ED weerspreekt BILD en bevestigt: Roger Schmidt staat open voor nieuw contract...

ED weerspreekt BILD en bevestigt: Roger Schmidt staat open voor nieuw contract bij PSV

1635
0

De toekomst van Roger Schmidt in Eindhoven is inmiddels een heikel thema geworden. Gaan PSV en Schmidt verlengen of komt er een einde aan de samenwerking in 2022?

De stand op de ranglijst spreekt in het voordeel van de PSV directie en Roger Schmidt als het over PSV en het lopende seizoen gaat. De club staat er ranglijst technisch bezien uitstekend voor. Het kan alleen maar beter gaan, moet een gedachtegang in de directiekamer van de club zijn. Het elftal van Schmidt kan immers nog gewoon landskampioen worden en de beker winnen. Ook Europese overwintering is nog een kansrijke zaak dus de toekomst van Schmidt in Eindhoven ziet er nog niet zo slecht uit.

In Duitland klinkt andere berichtgeving door want BILD meldde vorige week al dat Schmidt zo zijn twijfels heeft over zijn toekomst in Eindhoven. In Nederland is er een andere lezing. Volgens het Eindhovens Dagblad staat Roger Schmidt niet onwelwillend tegenover een langer verblijf in het Philips Stadion. Daarmee spreekt het regionale medium de berichtgeving van Sport Bild wel enigszins tegen.

De directie van PSV zet in op een langer verblijf van de Duitse coach, wat het Eindhovens Dagblad dan weer weet te bevestigen. Sport Bild kwam met het nieuws dat er ‘veel aanwijzingen’ zijn voor een exit van de Duitser, die zou twijfelen over zijn toekomst bij PSV omdat er ook tamelijk grote Bundesligaclubs aan de mouwen van Schmidt zouden trekken. Het ED komt woensdagochtend met ander nieuws over Roger Schmidt. De Duitse coach heeft het prima naar zijn zin in Eindhoven en zou niet onwelwillend tegenover een langer verblijf staan.

Ondanks alle wanklanken over het wisselbeleid en de vele blessures in de selectie, staat Roger Schmidt er gewoon prima op bij de PSV directie, zo schrijft het ED over Schmidt. En dus vinden er gesprekken plaats tussen de directie en de Duitse trainer. Daarbij wordt gesproken over meerdere zaken, zoals de mogelijkheden op de transfermarkt, aldus het Eindhovens Dagblad.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here