Home Nieuws ED licht bezoek Gakpo aan Barcelona toe, PSV wil toch door met...

ED licht bezoek Gakpo aan Barcelona toe, PSV wil toch door met Boudewijn Zenden

10004
0

De plannen van Cody Gakpo voor volgend seizoen zijn nog niet geheel duidelijk. De jonge aanvaller denkt na over zijn toekomst.

In de tussentijd gonst het van de geruchten rond Gakpo, die bij verschillende clubs op de radar staat. Arsenal maar ook FC Bayenr, Liverpool en Manchester City worden genoemd voor Gakpo. Ook het FC Barcelona van Luuk de Jong en Memphis Depay zingt rond en in dat kader was het bezoek van Gakpo aan Barcelona van afgelopen weekend interessant te noemen.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV nog geen bod heeft ontvangen voor Gakpo en dat de aanvaller in Barcelona gespot zijn. De krant meldt dat het bezoek aan Barcelona niets met een eventuele transfer of interesse vanuit Catalonië te maken zou hebben.

Dan is er nog het nieuws rond Boudewijn Zenden. Voor Zenden leek er geen plek meer in welke staf dan ook te zijn maar PSV zou toch verder willen met Zenden. PSV lijkt Boudewijn Zenden graag te willen behouden, al is het nog onbekend in welke rol. ‘Op dit moment worden de mogelijkheden bekeken. Wordt vervolgd’, aldus het Eindhovens Dagblad.


Vorig artikelArsenal mist Champions League en geeft prioriteiten aan een spits, Gakpo mogelijk in de wachtkamer
Volgend artikelToon Gerbrands benoemd tot Erelid van PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in