Home Nieuws ED kritisch op Schmidt en PSV na matige 2e helft: ‘PSV moet...

ED kritisch op Schmidt en PSV na matige 2e helft: ‘PSV moet ook wel naar zichzelf kijken’

435
0

PSV wist zondag namiddag de titelstrijd in de Eredivisie niet meer spannend te maken maar faalde ook zelf in de doelstelling.

Er mag niet alleen naar de scheidsrechter worden gewezen. Dat stelde ook PSV watcher Rik Elfrink na afloop vast. PSV voelde zich bestolen in de Rotterdamse Kuip maar moet ook in de spiegel kijken. Dat vindt ook Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad. De journalist van het Eindhovens Dagblad vond wel dat scheidsrechter Serdar Gözübüyük en zijn VAR de fout ingingen in de blessuretijd.

“Die penalty is geen penalty in mijn ogen en moet je op zijn minst dubieus noemen”, zegt Elfrink na afloop. “Maar PSV moet ook wel naar zichzelf kijken”, doelt de ED verslaggever over het verloop van de tweede helft.

Roger Schmidt wees na afloop alleen maar naar de scheidsrechter en was woedend. De Duitse trainer vond dat PSV tekort werd gedaan maar daar Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad ook wat genuanceerder over. “Ik vind dat PSV het initiatief na rust heeft weggegeven en dan weet je dat dit een keer kan gebeuren”, zegt Elfrink over het verloop van de tweede helft. “Natuurlijk is het geen penalty, maar je kan die VAR een keer tegen krijgen en dat heb je toch ook wel een beetje over jezelf afgeroepen”, aldus een kritische PSV watcher.


Vorig artikelOok John de Jong na afloop naar Gözübüyük, die alles en iedereen ontwijkt: ‘Dit is een schandaal’
Volgend artikelSchmidt lovend over spel PSV maar opvallend kritisch op Madueke: ‘Mentaal niet klaar voor deze wedstrijd’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in