Home Nieuws Earnie Stewart weet wat extra Champions League inkomsten kunnen doen en bevestigt:...

Earnie Stewart weet wat extra Champions League inkomsten kunnen doen en bevestigt: ‘Achterin nog steeds bezig’

3905
0

Earnie Stewart richtte zich deze week in gesprek met PSV TV op de achterban en aanhang van de club door opnieuw een update te geven over de stand van zaken op de transfermarkt.

Stewart gaf opnieuw een inkijkje in de plannen en de stand van zaken maar begon zijn betoog natuurlijk allereerst over de transfer van Sergiño Dest. De technische baas zag een enthousiaste Sergiño Dest en daar werd Stewart op zijn beurt dan weer enthousiast van. De technisch directeur somde op waarom Dest voor PSV een belangrijke speler and target werd. Stewart wees naar het verleden van de verdediger en zijn ervaring met spelen van internationale wedstrijden.

Dest is A-international van de Verenigde Staten en maakte in die hoedanigheid ook al een WK mee. Daarnaast speelde Dest competitiewedstrijden voor zowel AC Milan als FC Barcelona en speelde voor beide clubs ook Champions League-wedstrijden. Dest speelde meer dan 100 duels voor beide clubs. De staat van dienst van Dest is op jonge leeftijd al indrukwekkend te noemen.

‘Je ziet naarmate de deadline dichterbij komt, wordt alles vloeibaar’, licht Stewart toe. ‘Dan zie je links en rechts wat meer gebeuren. En dat merk je ook. Mijn telefoon staat roodgloeiend. Het gaat nog een aantal aardige dagen worden.’

In de komende dagen tot 1 september hoopt Stewart enerzijds een extra centrale verdediger aan te trekken, alsmede enkele spelers te kunnen gaan verhuren. ‘Zoals bekend was zijn wij achterin nog steeds bezig. We hopen de komende dagen daar de juiste invulling aan te kunnen geven. Dat moet wel passen in wie we zijn en in wat we kunnen. En ten tweede moet het een aanvulling zijn op de selectie. Dan zijn er nog een aantal spelers die op de nominatie staan voor verhuur. Dat zit nog in de pijplijn. De komende dagen zullen we daar veel aandacht aan besteden. Na Glasgow’, aldus Stewart.

Dest is de vijfde versterking voor PSV deze zomer nadat eerder Noa Lang, Jerdy Schouten, Ricardo Pepi en Malik Tillman werden aangetrokken. In onderstaande video gaat Stewart ondermeer in op de komst van Dest en verduidelijkt de technische baas de plannen voor de komende dagen. Vandaag werd ook bekend dat PSV opnieuw is uitgekomen bij Jarrad Branthwaite. De Britse verdediger staat bovenaan de lijst voor potentiële versterkingen.


Vorig artikelPSV in contact met gewilde verdediger | Branthwaite aanwezig op Ibrox en zet in op definitieve transfer naar PSV
Volgend artikelPatrick van Aanholt enkele weken uit de roulatie, Dest logische vervanger

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in