Home Nieuws Earnie Stewart op zoek naar nieuwe trainer voor Jong PSV

Earnie Stewart op zoek naar nieuwe trainer voor Jong PSV

1521
0

Het zijn drukke maanden en weken voor Earnie Stewart bij PSV. De technisch directeur is druk doende zijn selectie te versterken maar kan ook op zoek naar een trainer voor Jong PSV.

Adil Ramzi staat namelijk pal voor een vertrek bij PSV. De 46-jarige trainer staat op het punt om naar Wydad AC Casablanca in Marokko te vertrekken. Het betreft het hoofdtrainerschap van de de grootste en meest succesvolle club van Marokko.

Ramzi geeft de naam van zijn nieuwe club zelf nog niet prijs, maar bevestigt dat een nieuw avontuur aanstaande is. In Marokko wordt echter gemeld dat het om Wydad Casablanca gaat. “Het is heel moeilijk om PSV te verlaten, omdat het voelt als mijn tweede huis. Maar het klopt dat er interesse is”, zegt Ramzi tegen het Eindhovens Dagblad.

Ramzi werkt al tien jaar op De Herdgang. In de zomer van 2022 nam hij het stokje over van Ruud van Nistelrooij bij Jong PSV. Daarmee werd hij de eerste Marokkaanse trainer in het Nederlandse profvoetbal.

“Ik ben PSV ontzettend dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen. Dat vergeet ik mijn leven niet meer”, zegt Ramzi in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “De dag dat ik hier mocht komen voetballen en daarna ook nog Jong PSV-trainer mocht worden, vergeet ik nooit meer. Trainer worden is een hele bijzondere stap geweest en ik had het ook zeker nog een seizoen willen doen. Wel is er nu de kans om hoofdcoach te worden en als dat helemaal rondkomt, wil ik ervoor gaan.”

Onder leiding van Adil Ramzi won Jong PSV afgelopen seizoen de prestigieuze Premier League International Cup. In de Keuken Kampioen Divisie eindigde Jong PSV als veertiende.


Vorig artikelPSV in Oostenrijk | Trainingen in beeld
Volgend artikelXavi Simons lijkt nu al speelbal te worden, RB Leipzig op weg naar huurconstructie met PSG

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in