Home Nieuws Earnie Stewart laat zich opnieuw gelden en haalt Amerikaans jeugdinternational weg bij...

Earnie Stewart laat zich opnieuw gelden en haalt Amerikaans jeugdinternational weg bij FC Utrecht

8256
0

De eerste transfer voor het nieuwe seizoen liet wellicht wel even lang op zich wachten, Ricardo Pepi’s komst werd immers pas een week geleden aangekondigd.

Maar het hek lijkt wel van de dam te zijn na de aankondiging van de transfer van Noa Lang naar PSV. De transfer van de aanvaller van Club Brugge dient nog wel volledig te worden afgerond maar zowel in Nederland als in Belgie klinken dezelfde geluiden door. PSV en Club Brugge zijn het eens over de transfer, die in de miljoenen euro’s zal gaan lopen.

Ook is PSV dusdanig serieus in de markt voor Thomas Beelen, dat ook zijn komst dichterbij is gekomen. PSV en PEC Zwolle zijn nagenoeg rond over de transfer. Ook pakt PSV door voor de lagere elftallen als we naar leeftijden kijken. PSV heeft namelijk de komst van een groot talent van FC Utrecht aangekondigd. Het betreft de overgang van Austyn Jones naar de PSV Campus De Herdgang.

De pas 15-jarige aanvaller heeft een contract getekend bij PSV tot 2026. Jones zal direct aansluiten bij de Onder 16-selectie van PSV. Zijn transfer is indirect te linken aan Earnie Stewart. ‘Met de komst van de voormalig FC Utrecht-speler, is de Academy weer een talent rijker. Met zijn indrukwekkende snelheid, technische vaardigheden en doelgerichtheid bezit hij de voorwaarden om door te groeien. PSV is blij dat het hem de komende jaren een omgeving mag bieden waarin hij zich verder kan ontwikkelen’, meldt de club via de officiele website.

Jones is pas vijftien jaar oud en speelde al twee interlands voor het Amerikaanse Onder 15-elftal. Jones heeft ook Amerikaanse roots, maar komt heden ten dage uit voor Nederland. De jonge aanvaller speelt voornamelijk aan de rechterkant als rechtsbuiten.


Vorig artikelZo kondigt PSV definitieve transfer dolblije en opgeluchte Amerikaan aan: ‘Ontzettend blij’
Volgend artikelOvertuigende, bijna dwingende taal Stewart over nieuwe speelwijze, PSV aanhang gaat dwingende speelwijze zien

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in