Home Nieuws Earnie Stewart en PSV volgen jonge spits Ricardo Pepi – Wordt Pepi...

Earnie Stewart en PSV volgen jonge spits Ricardo Pepi – Wordt Pepi eerste aankoop nieuwe seizoen?

1949
0

Nu het einde van het seizoen weet te naderen, komen ook de eerste geruchten op gang voor het nieuwe seizoen.

PSV heeft weer een technisch directeur in de board van de club en dus wordt PSV meteen sneller in verband gebracht met spelers uit het netwerk van de ervaren technische man, die jarenlang de scepter zwaaide bij de Amerikaanse voetbalbond. Stewart en PSV gaven eerder al aan dat de Noord-Amerikaanse markt en MLS Major Soccer League dichterbij komen voor de club maar dat ook de Franse competitie beter in kaart moeten worden gebracht vanwege al het aanwezige talent en potentieel.

Meerdere media melden woensdag dat Ricardo Pepi van FC Groningen in beeld gekomen is bij Earnie Stewart. De spits die dit seizoen wordt gehuurd van FC Augsburg is één van de weinige lichtpuntjes bij FC Groningen en maakt een prima ontwikkeling door in een matig elftal. Pepi staat mogelijk voor een stap omhoog in de Eredivisie en dat zomaar eens PSV kunnen zijn.

PSV volgt Pepi al langere tijd, maar of de club daadwerkelijk komende zomer wenst door te pakken, is vooralsnog onbekend. Taylor Booth van FC Utrecht, tevens Amerikaans jeugd- en A-international, staat ook op de lijst van Stewart als potentiële versterkingen voor het nieuwe seizoen.

Voor Groningen is Pepi dit seizoen een opvallende speler. In een matig presterend team wist de Amerikaan toch al tien keer te scoren en drie assists te geven. Ook speelde hij al twaalf interlands voor de Verenigde Staten, maar was geen lid van de WK selectie van Team USA op het WK in Qatar.


Vorig artikelOnnodig gespreksonderwerp? Van der Doelen zou van Nistelrooij ook bij 4e plaats handhaven
Volgend artikelVeerman en Gakpo bij 5 spelers die vanwege virusinfectie moeten afhaken bij Oranje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in