Home Nieuws Earnie Stewart bevestigt: ‘We hebben contact met Noa Lang’

Earnie Stewart bevestigt: ‘We hebben contact met Noa Lang’

1917
0

Wat de speler in kwestie niet kon en niet wilde bevestigen, laat Earnie Stewart niet achterwege. PSV staat namelijk in contact met Club Brugge aanvaller Noa Lang.

Dat geldt niet alleen voor de laatste dagen maar PSV heeft al wekenlang contact met Lang om de aanvallende gelederen te komen versterken. De eerste geruchten over een eventuele transfer van Lang naar PSV, dateren al van twee maanden geleden. Rond de Nations League wedstrijden van Oranje werd Lang gevraagd naar de interesse van PSV, waarna de aanvaller noch bevestigend noch ontkennend op reageerde. Echter verraadde zijn gezichtsuitdrukking voldoende.

Het is inmiddels wel meer dan duidelijk. PSV Wil Noa Lang graag naar Eindhoven halen, bevestigde technisch directeur Earnest Stewart op de eerste persconferentie van trainer Peter Bosz in het Philips Stadion. PSV voerde al meermaals gesprekken met de gewilde aanvaller van Club Brugge.

“Wij zijn met een aantal spelers in gesprek. Het is een grote puzzel, zeker zo vroeg in de window. Noa is een goede speler. Ik ga niet ontkennen dat er contact is”, aldus Stewart. Ook Bosz hoopt dat Lang de overstap naar PSV gaat maken. “Ik zie graag goede spelers komen. Noa Lang is een goede speler.”

In Brugge heeft Noa Lang nog een contract tot 2025 dus er zal een flinke afkoopsom op tafel moeten worden gelegd om de aanvaller over te nemen. Lang ziet een stap naar PSV wel zitten, is ook allang en breed duidelijk geworden.

“Eerst zei ik stellig: nee, maar ik ben pas vader geworden”, zei Lang eerder bij Ziggo Sport over een mogelijke terugkeer naar Nederland. “Misschien één of twee jaar, kan geen kwaad. Als ik bij PSV had gedaan wat ik drie seizoenen bij Club Brugge heb gedaan, speelde ik nu bij een Europese topclub. Blijkbaar verkopen ze in België niet zo goed. Het is taaier voetbal dan in de Eredivisie, alleen maar beukers”, aldus Noa Lang.


Vorig artikelWaarom Érick Gutiérrez Besiktas en andere Europese clubs opnieuw afwees en terugkeerde naar Mexico
Volgend artikelPeter Bosz sprak met Xavi Simons: ‘Dat ga ik die jongen duidelijk maken’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in