Home Nieuws ‘Dure’ Philipp Max naar Frankfurt, Van Aanholt wil naar Eindhoven en lijkt...

‘Dure’ Philipp Max naar Frankfurt, Van Aanholt wil naar Eindhoven en lijkt eindelijk PSV linksback te worden

1743
0

Philipp Max vertrekt naar Bundesligaclub Eintracht Frankfurt. Dat melden meerdere media maandagmiddag.

PSV heeft de vervanger al klaar staan want het heeft er alle schijn van dat Patrick van Aanholt de nieuwe linksback zal gaan worden. Dat melden het Eindhovens Dagblad en Fabrizio Romano maandagmiddag. Eintracht Frankfurt gaat de 29-jarige Duitser tot het einde van het seizoen huren, met optie tot koop. De transfer is nagenoeg rond.

Ook de opvolging is zo goed als rond want de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano meldt dat PSV een akkoord nadert met Van Aanholt. De 32-jarige Bosschenaar gaat eindelijk een contract aan bij PSV nadat er al jarenlang interesse is in de verdediger.

Van Aanholt heeft inmiddels zijn zinnen gezet op een transfer naar PSV. In 2007 verliet hij PSV en de Herdgang voor een contract bij Chelsea. Later diende hij nog Vitesse, Sunderland, Crystal Palace en nu Galatasaray, waar geen speelminuten zijn voor van Aanholt.

PSV en Galatasaray zijn in onderhandeling om van Aanholt snel vrij te krijgen. Volgens Romano zijn de onderhandelingen tussen de twee clubs in een vergevorderd stadium. Het vertrek van Philipp Max heet ook het vertrek van een dure speler te zijn. De Duitse back zou een miljoenensalaris opstrijken in Eindhoven.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here