Home Nieuws ‘Dure’ Bosz ziet project PSV zitten: PSV zoekt naar rechtsbenige verdediger, verdedigende...

‘Dure’ Bosz ziet project PSV zitten: PSV zoekt naar rechtsbenige verdediger, verdedigende middenvelder en linksbuiten

21208
0

Het heeft er alle schijn van dat Peter Bosz in de komende dagen een contract tekent als nieuwe trainer van PSV.

Meerdere media melden al enkele dagen dat PSV en Bosz met elkaar in gesprek zijn. Zowel de Telegraaf als het Eindhovens Dagblad merken op dat er wel heel veel staat te gebeuren bij de club op moment dat Peter Bosz de touwtjes in handen krijgt. Het zogenaamde Peter Bosz voetbal zorgt ervoor dat het mes in de selectie zal gaan. Het belangrijkste is dat Peter Bosz het ziet zitten om bij PSV aan de slag te gaan.

Volgens het Eindhovens Dagblad is het nog niet helemaal zeker, maar Peter Bosz ziet het project wel zitten, weet de krant in navolging van De Telegraaf te melden. De regionale krant meldt wel dat Peter Bosz een flink salaris genereert bij een dienstverband. De coach is los van het feit dat er vaste wensen zijn met betrekking tot de gewenste assistenten, een dure kracht maar niet te duur voor PSV.

De krant denkt ook te weten dat er de nodige versterkingen binnengehaald moeten worden om Bosz straks zijn spel te kunnen laten spelen. Wat gaat er gebeuren met de zelden fitte Armando Obispo en Jordan Teze? ‘Het is denkbaar dat er voor Jordan Teze nog wel een kans komt, maar met name André Ramalho lijkt in de gevarenzone te zitten en in aanmerking te komen voor een transfer’, schrijft het Eindhovens Dagblad.

De verwachtingen zijn dan ook dat er een rechtsbenige verdediger, een verdedigende middenvelder en een linksbuiten aangetrokken zullen worden. Wat Peter Bosz voor heeft op zijn voorgangers Phillip Cocu, Mark van Bommel, Roger Schmidt en Ruud van Nistelrooij, is een enorme dosis aan buitenlandse ervaring. Ten tijde van het aanstellen van Phillip Cocu, Mark van Bommel en Ruud van Nistelrooij, hadden alle genoemde PSV iconen niets geen ervaring in het buitenland opgedaan. In mindere mate gold dat voor Roger Schmidt.

Op Phillip Cocu na hadden allen genoemde trainers te kampen met vele tegendoelpunten en dus zal er versterking achterin moeten volgen. We kunnen ons niet voorstellen dat Peter Bosz genoegen neemt met verdedigers van het kaliber Teze en Obispo.

‘Het is denkbaar dat er voor Jordan Teze nog wel een kans komt, maar met name André Ramalho lijkt in de gevarenzone te zitten en in aanmerking te komen voor een transfer. De prioriteiten op de transfermarkt zijn verder duidelijk: PSV heeft op het middenveld (defensief), aan de rechterkant van de verdediging en ook links voorin een of meer opties nodig’, stelt Elfrink namens het Eindhovens Dagblad.


Vorig artikelVersterkingen lijken op komst: ‘Justin Kluivert is een heel goede optie’
Volgend artikelMark van Bommel hoog op de troon in Antwerpen, volksfeest losgebarsten rond bewierookte trainer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in