Home Nieuws Dumfries transfertarget nummer één in Milaan, Inter wil ‘Lukaku miljoenen’ meteen investeren...

Dumfries transfertarget nummer één in Milaan, Inter wil ‘Lukaku miljoenen’ meteen investeren in Dumfries

7252
0

FC Internazionale ligt op pole-position voor Denzel Dumfries, zoals dat zo mooi heet.

Echter heeft de blauw-zwarte brigade uit Milaan niet alleen een lege clubkas maar ook een berg schulden. Dus er dient eerst verkocht te worden alvorens er gekocht kan worden en zo hoort het natuurlijk ook in de wereld van het internationale topvoetbal. In het zuiden van Europa denkt men daar geregeld anders over.

Er gloort voor Internazionale Engelse hoop want Chelsea wil investeren in Romelu Lukaku. Zodra Inter Romelu Lukaku verkoopt aan Chelsea wil het Denzel Dumfries meteen vastleggen. Dat meldt onder meer Gianluca Di Marzio, de transferexpert en doorgaans zeer betrouwbare journalist uit Italië.

Dumfries staat bovenaan de lijst van Inter, maar vanwege financiële problemen kan het nu nog niet voldoen aan de vraagprijs van PSV, die marktconform is.

Er stroomt deze zomer geleidelijk geld in de clubkas in Milaan maar er zijn hoge schulden aanwezig. Al sinds de verkoop van Achraf Hakimi aan PSG richt Inter de pijlen op Dumfries. Lukaku kan voor een bedrag van ruim 100 miljoen euro terugkeren naar Chelsea. Daarmee zou het direct de mogelijkheden hebben om Dumfries vast te leggen, zo meldt de journalist via Twitter.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here