Home Nieuws Dumfries in Moncao voor overleg met Raiola, Marcel Brands in Nederland voor...

Dumfries in Moncao voor overleg met Raiola, Marcel Brands in Nederland voor transfer Dumfries

7215
0

Het worden drukke dagen en weken voor John de Jong en PSV. De transferzomer lijkt voor PSV echt te zijn begonnen.

Donyell Malen, Noni Madueke en Denzel Dumfries zijn al weken volop in het nieuws en de bewegingen rond deze spelers zullen spoedig aanvang nemen. Meerdere media melden dat een snel vertrek van Dumfries en Malen aanstaande is.


Na de uitschakeling van Oranje konden Malen en Dumfries meteen met vakantie. Voor Dumfries gold dat hij afgelopen week ook een bezoek heeft gebracht aan Monaco om daar te overleggen met Mino Raiola over de nakende transfer, zo melden meerdere media. Daarbij lijkt Internazionale momenteel de beste papieren te hebben voor de komst van Dumfries.

In de Premier League zit het Everton van Marcel Brands op het vinkentouw voor Dumfries. De voormalig technisch directeur van PSV en huidig sportbestuurder en Member of Board van Everton, heeft afgelopen week de aanstelling van trainer Benitez afgerond en zet nu vol in op de komst van Dumfries.

Toch lijkt Everton even pas op de plaats te moeten maken nu Internazionale serieus in de markt is voor Dumfries. Het heeft Marcel Brands in ieder geval bewogen om dezer dagen naar Eindhoven af te reizen om zodoende Everton in een kansrijke positie te brengen voor de komst van Dumfries naar Liverpool.


Facebook Comments Box