Home Nieuws Dumfries over naderende transfer: ‘Het is een mooie club’

Dumfries over naderende transfer: ‘Het is een mooie club’

35
0

Denzel Dumfries houdt zich nog op de vlakte wat de interesse van PSV aangaat. In het item bij ‘Andy in de Auto’ gaat hij niet uitgebreid in op de interesse van PSV. Wel is hij erg gecharmeerd van de club. 

“Als ik daar voetbalde, vond ik het ook mooi”, zegt Dumfries. “Het is een mooie club. Of ik naar PSV ga weet ik nog niet. Het is natuurlijk een mooie club. Wat moet ik zeggen? Het is gewoon een mooie club. Het is toch mooi als je zo’n stap kan maken? Je speelt voor het kampioenschap, Champions League. Dat is het mooiste wat er is, toch?”

Het gaat snel met de nog altijd jonge Dumfries. Vier jaar geleden speelde hij nog bij de amateurs van Barendrecht. “Toen ik achttien was ging ik naar Sparta. Dat is vier jaar geleden. Toen speelde ik nog bij Barendrecht. Ik sloot aan bij de A1 van Sparta. Na twee maanden tekende ik mijn eerste contract. Na drie maanden zat ik al op de bank tegen Roda JC. Ik dacht: wat is dit? Dit gaat snel.”

En zo kan Dumfries mogelijk snel een nieuwe stap maken. “Ik sta er niet bij stil hoe snel dat kan gaan. Nu heb ik net een trainingsstage gehad bij het Nederlands elftal. Dat was ook top en echt leuk om mee te maken. Ik wist vroeger al dat ik profvoetballer wilde worden. Je moet gewoon in jezelf geloven.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here