Home Nieuws Dumfries over Ihattaren: ‘Ik heb hem weleens bij zijn nekvel gepakt’

Dumfries over Ihattaren: ‘Ik heb hem weleens bij zijn nekvel gepakt’

583
0

Het heeft er alle schijn van dat veel collega’s ploeggenoot Ihattaren prijzen om diens vechtlust weer terug te keren naar het niveau van weleer.

Zo ook aanvoerder Denzel Dumfries. Dumfries stelt dat Mohamed Ihattaren zich heeft teruggeknokt bij PSV nu hij weer regelmatig minuten weet te maken en een basisplaats heeft.


De nog altijd maar achttienjarige spelmaker kende diepe dalen werd door Roger Schmidt op de bank gezet maar tegelijk ook gepusht om weer tot grote hoogte te stijgen.

Dat is de spelersgroep niet ontgaan. Daarover zegt Dumfries: “Ik ben hartstikke trots op Mo en dat mag je ook opschrijven, want ik ben ook weleens boos op hem geweest. Ik ben eerlijk en dat is soms ook hard”, zegt Dumfries tegen Voetbal International. Het weekblad heeft deze week een groot item met de aanvoerder van de club.

Dumfries gaat verder: “Ik heb hem weleens bij zijn nekvel gepakt. Of hij naar me luistert? Absoluut en dat is hem geraden ook, haha. Ik heb een goede band hem, maar ook Pablo Rosario en Donyell Malen helpen hem veel. Laten we eerlijk zijn: Mo heeft natuurlijk fantastische voeten. Ik ben in mijn hoofd misschien wat verder in wat het vergt om topvoetbal te kunnen spelen en hoe je je doelen kunt bereiken. Ik denk dat ik hem dit stukje kan meegeven. Hoe Mo zich heeft teruggeknokt en hoe hij zich nu manifesteert, vind ik bewonderenswaardig.”


Facebook Comments Box