Home Nieuws Dumfries over club statement Ihattaren: ‘Ik wist niet van de verklaring’

Dumfries over club statement Ihattaren: ‘Ik wist niet van de verklaring’

1205
0

Het is inmiddels een week geleden maar media, analisten en journalisten hebben het er nog steeds over.

PSV en Mo Ihattaren. Denzel Dumfries werd zondag door de NOS gevraagd naar de verklaring van de club die enkele uren voor PSV – Ajax naar buiten werd gebracht. Het antwoord van de aanvoerder is duidelijk want Dumfries sprak uit niets van de verklaring te weten.


‘De voltallige staf, spelersgroep en directie heeft er de afgelopen periode alles aan gedaan om Ihattaren te ondersteunen en van waarde te laten zijn voor PSV. Die mogelijkheid heeft hij niet aangegrepen’, zo bracht de club naar buiten.

“Dat is een verklaring van PSV, daar sta ik buiten”, zegt Dumfries tegen de NOS. “Ik probeer Mo altijd te helpen waar ik kan. In die zin zal ik dat altijd blijven doen, los van de verklaring.”

Het statement van de club was een statement wat Dumfries niet aan zag komen. “Om heel eerlijk te zijn: ik wist zelf ook niet van de verklaring. Ik denk dat PSV wel altijd vanuit de club praat, niet vanuit de spelersgroep. Maar goed, voor ons was het geen big deal”. Of we verrast waren? Uiteraard ben je wel een beetje verrast. Maar wat ik zeg: no big deal, Mo weet hoe we hem als spelersgroep proberen te steunen en wijzer te maken in bepaalde aspecten. Maar als de club een beslissing neemt, is het de club. Daar staat de spelersgroep buiten”, aldus Denzel Dumfries.