Home Nieuws Dumfries maakt indruk in Rotterdam en Heerenveen: ‘Voor PSV en voor Dumfries...

Dumfries maakt indruk in Rotterdam en Heerenveen: ‘Voor PSV en voor Dumfries is het tijd voor een transfer’

316
0

PSV aanvoerder Denzel Dumfries wist zich afgelopen jaren uitstekend te ontwikkelen tot international en tot een gewilde speler op de internationale transfermarkt.

De verdediger lijkt aan zijn laatste wedstrijden voor PSV bezig en is een transfer lonkt. Maar waarheen? Welke competitie past het beste bij Dumfries? De voorzitters van zijn voormalige clubs Heerenveen en Sparta Rotterdam, Riemer van der Velde en Rob Westerhof, zijn trots en zien Dumfries al een paar jaar excelleren bij PSV en stellen dat het tijd is voor een mooie transfer.

Bij zijn voormalige clubs Heerenveen en Sparta ziet men ook dat krachtmens Dumfries zich jaar in jaar uit goed wist te ontwikkelen. Dat Dumfries de laatste drie seizoenen nauwelijks wedstrijden miste en altijd fit was verbaast Van der Velde niet. “Ook bij ons was hij niet kapot te krijgen en je zag hem met de week soms beter worden”, vertelt hij in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

“In Eindhoven heeft hij nog een stap vooruit gezet en tegenwoordig is Denzel op snelheid aan de zijkant bijna niet meer te pakken.”

Hier is Sparta man Westerhof het zeker mee eens. De voormalig Sparta-voorzitter denkt dat Dumfries klaar is voor een grote transfer. “Of hij naar bijvoorbeeld de Premier League kan? Ik zou het volkomen logisch vinden. Hij is 25, A-international, heeft zich drie jaar in de basis bij PSV bewezen en spelers gaan dan op een gegeven moment naar een hoger niveau. Ook financieel zal het voor hem en PSV een prima stap zijn”, zegt Westerhof.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here