Home Nieuws Dumfries en Viergever schamen zich en begrijpen woede PSV aanhang

Dumfries en Viergever schamen zich en begrijpen woede PSV aanhang

682
0

Denzel Dumfries en Nick Viergever wisten donderdagavond in Breda niet waar ze moesten beginnen om de totale afgang in het bekertoernooi te verklaren.

“Het is een repeterend verhaal. We laten onszelf en de fans vallen”, zei hij na de nederlaag van 2-0 tegen NAC Breda in de achtste finales van het nationale bekertoernooi.


PSV had goede hoop het nieuwe jaar sterk te beginnen en de week in Qatar gaf de spelers hoop, maar ook daar werd twee keer verloren. “We hebben in Qatar een uitstekend trainingskamp gehad. We begonnen met frisse energie en frisse moed. Dit is niet hoe je wilt beginnen”, aldus Viergever, die in Breda als linkerverdediger speelde.

NAC kwam kort na rust op voorsprong. PSV was daarna niet meer in staat wat terug te doen. “Bij tegenslag sluipt dat er blijkbaar bij ons in. Er gaan te veel dingen fout. Ik dacht dat dat er inmiddels wel uit zou zijn. Dit is zwaar onder ons niveau, het is beschamend.”

„We moeten elkaar stimuleren, met elkaar bezig zijn”, vervolgde Viergever. „We kunnen zoveel beter. We staan terecht waar we staan. Hoe het nu verder moet? Ik weet het nu ook even niet. We zullen ons weer moeten oprichten.”

Aanvoerder Denzel Dumfries sprak na afloop in Breda soort gelijke woorden uit en was vooral gelaten. De aanvoerder speelde een zwakke eerste helft.


Facebook Comments